AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapraklı ağaç görmek

Kahve falında yapraklı ağaç görmek

Kahve falında yapraklı ağaç görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Kahve falında ağaç yaprağı görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek derin bir nefes alacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli yapraklı ağaç görmek çeşitleneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak mesleğindeki başarısının artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulur.

Kahve falında ağaç yaprağı yemek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir