AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, düşmanını alt edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, prestij kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında kırmızı yapraklı ağaç görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç yaprağı yemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, onlardan fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacı yaprağı görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir