AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek ün sahibi birisi olunacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz yaprağı toplamak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yaprak almak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklar görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir