AnaSayfa / Genel / Kahve falında su getirdiğini görmek

Kahve falında su getirdiğini görmek

Kahve falında su getirdiğini görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, adım atarken çok zorlanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında su getirdiğini gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su getirmek çok güzel günler geçireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında su getirdiğini görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine su getirmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine su getirmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında eve su getirmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir