AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine su getirmek

Kahve falında birisine su getirmek

Kahve falında birisine su getirmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, aile içinde de bereketin artacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında birisine su getirmek gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında birisine su getirmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek huzura erileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Kahve falında birine su getirmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında su getirmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında su getirdiğini görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eve su getirmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve misafir getirmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir