AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin su getirdiğini görmek

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin su getirdiğini gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında su getirmek güzel evlatlar yetiştireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında birisine su getirmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında su getirdiğini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine su getirmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su getirmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hırsızı etkisiz hale getirmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir