AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve fare görmek

Kahve falında altın ve fare görmek

Kahve falında altın ve fare görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, alım gücünde yükselme olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Kahve falında altın ve fare gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında yastık altında fare görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve fare görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın fare görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın altında fare görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halının altında fare görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk fare görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tabakta fare görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kendi evinde fare görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir