AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altında fare görmek

Kahve falında yatağın altında fare görmek

Kahve falında yatağın altında fare görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dertlerin artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında fare gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında yatağın altında fare görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta fare görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında fare görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta fare öldürmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, güzel bir evliliğe işarettir.

Kahve falında yatakda fare görmek önünün açılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında yatak altında toz görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir