AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk fare görmek

Kahve falında beyaz renk fare görmek

Kahve falında beyaz renk fare görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renk fare gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında beyaz renk fare görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz renkte fare görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli fare görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında krem renkli fare görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında renkli fareler görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli fare görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renk fare görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk fare görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir