AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının altında fare görmek

Kahve falında halının altında fare görmek

Kahve falında halının altında fare görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Kahve falında halının altında fare gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında halının altında fare görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın halı görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının altını süpürmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında halının altında yılan görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında halı altında para görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında halının altına para koymak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında halının altında böcek görmek maceralara atılacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında halı altında muska görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir