AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta fare görmek

Kahve falında tabakta fare görmek

Kahve falında tabakta fare görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta fare gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Kahve falında tabakta fare görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çinko tabak görmek ardından bu kişiye açılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir tabak zeytin görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta çorba görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında naylon tabak görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta turşu görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında camdan tabak görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin tabağı görmek maddi olarak büyüyeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir