AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçevesiz pencere görmek

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına inanılır.

Kahve falında çerçevesiz pencere gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında pencere çerçeve görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek mutlu olacağına ve güleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işarettir.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında altın çerçeve görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli altın görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir