AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çerçeve görmek

Kahve falında yeşil çerçeve görmek

Kahve falında yeşil çerçeve görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, yüzün güleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çerçeve gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında yeşil çerçeveli ayna görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çerçeve görmek bir fitne çıkarmaya, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında boş çerçeve görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek kolaylık sağlayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunların çabucak halledileceğine işarettir.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında cam çerçevesi görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda çerçeve görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir