AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeveli ayna görmek

Kahve falında çerçeveli ayna görmek

Kahve falında çerçeveli ayna görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çerçeveli ayna gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil çerçeveli ayna görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çerçeve görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında çerçeve hediye almak büyük bir kavgaya tutuşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve silmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam çerçeve kırmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir