AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepte kağıt para görmek

Kahve falında cepte kağıt para görmek

Kahve falında cepte kağıt para görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cepte kağıt para gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında cepte kağıt para görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cebimde kağıt para görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında cebimde para görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Kahve falında cepten para almak yollarını ayıracağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para görmek onların mutlu haberlerini alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceplerine para doldurmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebi para dolu görmek paraya ve mala kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cepte para bulmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir