AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepte yılan görmek

Kahve falında cepte yılan görmek

Kahve falında cepte yılan görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında cepte yılan gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir.

Kahve falında cebimde yılan görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cepte yılan görmek girilen yolda zarar edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon bulmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu çalmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elinde cep telefonu görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep tel almak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebrail aleyhisselamı görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir