AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebimde yılan görmek

Kahve falında cebimde yılan görmek

Kahve falında cebimde yılan görmek hem de zengin biri olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebimde yılan gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Kahve falında cepte yılan görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebimde yılan görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket cebi görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cepte kum görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında cepte altın görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu almak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cepte kağıt para görmek bedeninin de iyileşeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir