AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep tel almak

Kahve falında cep tel almak

Kahve falında cep tel almak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, parasının azalacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, büyük kazanç elde edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep tel almak gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında cep tel almak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, devlete hizmet etmeye tabir olunur.

Kahve falında cep tel görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cep tel bulmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır tel toplamak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Kahve falında diş teli taktırmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı görmek hedeflere ulaşamayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir teli görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tel takmak insanlara iş öğreteceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir