AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hayır dualarına nail olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kişinin yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek aşama kaydedeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında fotoğraf çekmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hem işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek sevindirici olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir