AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu unutmak

Kahve falında cep telefonunu unutmak

Kahve falında cep telefonunu unutmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu unutmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu unutmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu unutmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon unutmak yönetici makamına geleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonunu unutmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında telefonu unutmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefon almak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir