AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu unutmak

Kahve falında telefonu unutmak

Kahve falında telefonu unutmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında telefonu unutmak gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu unutmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunu unutmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında telefon unutmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonu unutmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonunu unutmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğünü unutmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kitap unutmak çok pişmanlık duyacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir