AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında telefonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında telefonu bozulmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu bozulmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalettir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hasret çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yalnız hissetmeye işaret etmektedir.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yapılan büyünün bozulduğunu görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir