AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede sakal görmek

Kahve falında çenede sakal görmek

Kahve falında çenede sakal görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Kahve falında çenede sakal gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında çenede sakal görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevinç ve sürura işaret etmektedir.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çenede gamze görmek kötü haberler alacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında çeneden kıl almak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında çenede yara görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında çeneden kıl çekmek üzüntülerinin sona ereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenede kıl görmek rütbe alacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir