AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın terazi görmek

Kahve falında altın terazi görmek

Kahve falında altın terazi görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, günbegün kötüleşeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dertleri biteceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın terazi gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında altın terazi görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işinden ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mizan terazisi görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında terazide tartilmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hassas terazi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında terazi görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında teraziye çıkmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında adalet terazisi görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işarettir.

Kahve falında bozuk terazi görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir