AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk terazi görmek

Kahve falında bozuk terazi görmek

Kahve falında bozuk terazi görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, moralinin düzeleceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk terazi gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında bozuk terazi görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında terazi görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında su terazisi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında terazi tartmak borçların biteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında hassas terazi görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında adalet terazisi görmek umutlarının yarım kalmayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında teraziye çıkmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir