AnaSayfa / Genel / Kahve falında teraziye çıkmak

Kahve falında teraziye çıkmak

Kahve falında teraziye çıkmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, kafasının rahat olacağına, ele güne muhtaç olacağına, günbegün kötüleşeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında teraziye çıkmak gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Kahve falında teraziye çıkmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında terazi tartmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Kahve falında terazi görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hassas terazi görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında adalet terazisi görmek mutluluğunun daim olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk terazi görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terazide tartilmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir