AnaSayfa / Genel / Kahve falında adalet terazisi görmek

Kahve falında adalet terazisi görmek

Kahve falında adalet terazisi görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adalet terazisi gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında adalet terazisi görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında adaletli davranmak konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında adalet bakanını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında adaletsizlik görmek kazancının da azalacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adalet sarayı görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında adaletli olmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adalet bakanı görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında adalet görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir