AnaSayfa / Genel / Kahve falında hassas terazi görmek

Kahve falında hassas terazi görmek

Kahve falında hassas terazi görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında hassas terazi gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında hassas terazi görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Kahve falında terazi tartmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teraziye çıkmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalettir.

Kahve falında su terazisi görmek bazı konularda konuşulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında terazi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında altın terazi görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terazide tartilmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir