AnaSayfa / Genel / Kahve falında terazide tartilmak

Kahve falında terazide tartilmak

Kahve falında terazide tartilmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Kahve falında terazide tartilmak gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında terazide tartilmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadasinla tartismak ihanet dolu bir işe girileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında terazi görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında mizan terazisi görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında teraziye çıkmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, elin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında terazi tartmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hassas terazi görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir