AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze katılmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye katılmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işarettir.

Kahve falında cenaze törenine katılmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kredi çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir