AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze yemeğine katılmak

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında cenaze namazına katılmak tartışmalar yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeye katılmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir