AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş yumurta görmek

Kahve falında kokmuş yumurta görmek

Kahve falında kokmuş yumurta görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kokmuş yumurta gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında kokmuş yumurta görmek lüks şekilde yaşayacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kokmuş et görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koklayarak öpmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayırlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek işlerin düzene gireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Kahve falında kokmuş peynir görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir