AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesine katılmak

Kahve falında kendi cenazesine katılmak

Kahve falında kendi cenazesine katılmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında cenaze katılmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze törenine katılmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazına katılmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak büyük bir projeye girileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir