AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze yemeği vermek

Kahve falında cenaze yemeği vermek

Kahve falında cenaze yemeği vermek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hasta ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze yemeği vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak malının artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze evinde yemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında cenazede yemek yapmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında cenazede yemek yemek işindeki bereketin de çoğalacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeği vermek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir