AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede yemek yapmak

Kahve falında cenazede yemek yapmak

Kahve falında cenazede yemek yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cenazede yemek yapmak gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak yaptığı hataları düzelteceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Kahve falında cenazede yemek yapmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hasta ise iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze işlemleri yapmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeği vermek beddua ve ah alacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir