AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli yemek dağıtmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide yemek dağıtmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek dağıtmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir