AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede yemek yemek

Kahve falında cenazede yemek yemek

Kahve falında cenazede yemek yemek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, insanlara iş öğreteceğine, yeni yollara girileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına inanılır.

Kahve falında cenazede yemek yemek gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze evinde yemek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede yemek yapmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulur.

Kahve falında cenazede yemek yemek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, istediği evde oturacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak kazancını arttıracağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir