AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kılmamak

Kahve falında cenaze namazı kılmamak

Kahve falında cenaze namazı kılmamak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek içsel güvensizliklerinize, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, içinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir