AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ona özlemle sarılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılanları gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kazancının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir