AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, dertlerinin unutulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılanı gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, akıllı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak geleceğe olan inancını yitireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir