AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, yıkılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek kazancının günden güne arttıracağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir