AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birinin cenaze namazını kılmak sorunlarının biteceğine, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında kadın cenaze namazı kılmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kadının cenaze namazı kılmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak arzularınızın gerçekleşeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir