AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı için abdest almak

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sıkıntılarını atacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çevre değiştireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında abdestsiz cenaze namazı kılmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, başarının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Kahve falında birinin cenaze namazını kılmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazında saf tutmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir