AnaSayfa / Genel / Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep görüp korkmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında böcek görüp korkmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek görüp korkmak hayatın fal sahibine güleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında fare görüp korkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze görüp korkmak sorunların gittikçe artacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi görüp korkmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Kahve falında cin görüp korkmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir