AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze duymak

Kahve falında cenaze duymak

Kahve falında cenaze duymak rakiplerine yenileceğine, ayrılık yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze duymak gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında cenaze selası duymak moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cenaze ilanı duymak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında cenaze duymak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi yıkanırken görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında cenazeye dua etmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi gömmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeyi taşımak işinde aranan biri haline geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir