AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi yıkanırken görmek

Kahve falında cenazeyi yıkanırken görmek

Kahve falında cenazeyi yıkanırken görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında cenazeyi yıkanırken gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında cenaze kalktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cenaze tabutu görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek cenazesi görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze için ağlamak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir