AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tas görmek

Kahve falında altın tas görmek

Kahve falında altın tas görmek başarısının artacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın tas gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında bir tas altın görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında altın tas görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın tastan su içmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işarettir.

Kahve falında tasinmak istemek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında tasta süt görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında hamam tası görmek insanlardan takdir toplayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında bakır tas görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında su tası görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir