AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasinmak istemek

Kahve falında tasinmak istemek

Kahve falında tasinmak istemek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında tasinmak istemek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Kahve falında tasinmak istemek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo tası görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tas kebabı görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında altın tas görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bakır tastan su içmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tas su görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet eder.

Kahve falında tas kebabı yemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında su tası görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir