AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tas görmek

Kahve falında bakır tas görmek

Kahve falında bakır tas görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerin sarpa saracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ticaretinin büyüyeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır tas gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bakır tas görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tas almak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır tastan su içmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tas tabak görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında altın tastan su içmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet eder.

Kahve falında tas su görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tasta su içmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında tek tas yüzük almak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir