AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik merdiven görmek

Kahve falında çelik merdiven görmek

Kahve falında çelik merdiven görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çelik merdiven gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Kahve falında çelik merdiven görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik kasa açmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında çelik yüzük görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik çaydanlık görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında çelik kapı yaptırmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında çelik çomak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında çelik dolap görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında demir çelik görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir